“Coronianen moeten meer samenwerken

Districtscommissaris Renie Tarnadi vindt dat de bevolking van Coronie meer samen moet werken om het district op te bouwen. Dit zei hij zondag tijdens de herdenking van 155 jaar Dag der Vrijheden in het district Coronie.

Verschillende activiteiten zijn georganiseerd door het commissariaat. Allereerst zijn er geestelijke leiders voorgegaan in gebed. Vervolgens werd er een krans gelegd bij de herdenkingsboom te Friendship, herdenkingsboom Revo Park en het standbeeld van Tata Colin, welke ook werd aangekleed.

De DNA-leden Cleo Gonsalves Jardin de Ponte en Joan Wielzen hebben ook een boodschap gericht tot de aanwezigen met betrekking tot ontwikkeling, saamhorigheid en eenheid in Coronie, meldt het BIC. (GFC nieuws 3 juli 2018)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.