Parmessar neemt nieuw kantoor Coronie ingebruik

Parmessar neemt nieuw kantoor Coronie ingebruik

De Ware Tijd 06/12/2013 21:12 – Beta Debidien

parmessar coronie

Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken sprak zijn ambtenaren kort toe, alvorens hij het nieuwe kantoor van zijn ministerie ingebruik nam in Coronie Foto: Beta Debidien

NIEUW NICKERIE – Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken heeft vrijdag het nieuwe kantoor van zijn ministerie ingebruik genomen in Coronie. De bewindsman hekelde het feit dat in 2009 het bouwcontract werd getekend en sindsdien is blijven liggen. Sinds zijn aantreden als minister van OW, eerder dit jaar, heeft Parmessar besloten alle projecten die stagnatie hebben ondervonden grondig aan te pakken.

“We zijn blij dat de werkzaamheden aan het gebouw in Coronie door onze eigen ambtenaren zijn uitgevoerd”, zei de bewindsman. Hij spoorde zijn ambtenaren aan zich optimaal in te zetten en mee te helpen om het district te verfraaien. NDP-parlementslid Remi Tarnadi vroeg Parmessars aandacht voor het afbouwen van het Staatslogeergebouw dat ook stagnatie ondervindt. Volgens Tarnadi laat ook het onderhoud van de Oost-Westverbinding veel te wensen over. “We willen een structurele oplossing voor de bermen die overwoekerd zijn met hoog wied”, zei Tarnadi.

De parlementariër vraagt een tractor voorzien met een maaibalk voor zijn district, zodat ambtenaren het onderhoud van de bermen en wegen zelf ter hand nemen. Parmessar beloofde een structurele oplossing voor het onderhoud van de bermen en kondigde aan dat het logeergebouw binnenkort ook wordt afgebouwd.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.