Nickeriaanse leidt presidentiële werkgroep Coronie

Suriname Herald 9 mei 2023

Kiran Sitaram is door president Chan Santokhi aangesteld als voorzitter van de presidentiële werkgroep Coronie. Het team dat op 4 mei is geïnstalleerd heeft als opdracht problemen in het westelijk gelegen district in kaart te brengen en oplossingsmodellen aan te dragen. Sitaram, die wordt ondersteund door vijf leden, is Nickeriaanse en was tijdens de verkiezingen kandidaat voor de VHP.

Zij is verder ondervoorzitter geweest van de personeelsbond van Openbare Werken in Nickerie. Sitaram zegt vanaf juli 2022 met coördinerende werkzaamheden voor dit ministerie in Coronie bezig te zijn. Op die manier zijn er verschillende problemen geïdentificeerd. Volgens haar zullen kwesties met betrekking tot gronden en BAZB/BZV-kaarten moeten worden aangepakt.

“Mensen komen en vragen om oplossingen voor grondproblemen. Ik heb dat besproken met de president”, zegt de voorzitter. Sitaram zegt dat het staatshoofd meteen aangaf, dat er een werkgroep ingesteld moet worden om de gemeenschap te helpen. Het team zal verder aangevuld worden, opdat het werk beter kan verlopen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.