Tarnadi dc af om weer een gooi te doen naar DNA-zetel

09 Apr, 04:26

foto

Remi Tarnadi

Remie Tarnadie die in december 2017 districtscommissaris (dc) werd van Coronie en De Nationale Assemblee vaarwel zei, is opnieuw op zoek naar een zetel. Hij wordt kandidaat van de NDP in zijn geboortedistrict. Tarnadi is lijsttrekker en Joan Wielzen staat op nummer 2. 

Starnieuws verneemt dat dc Naltus Naana de leiding van Coronie overgenomen heeft. Hij is op de valreep gisteren formeel benoemd en beëdigd in deze functie.
De strijd in Coronie gaat fel worden om de twee zetels van het kleinste district. De PALU gaat ook voor behoud van de zetel in het kokosdistrict. Diverse partijen maken zich op voor verkiezingswinst in Coronie.
Vandaag worden tussen 8.00 tot 15.00 uur de kandidatenlijsten ingediend in de verschillende districten bij de hoofdstembureaus (commissariaten). Om zich verkiesbaar te stellen, moeten kandidaten 21 jaar zijn en ze moeten eveneens een bewilliging indienen.
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.