PRO wil meer bieden in Coronie met afdelingskantoor

PRO-voorzitter Gerold Sewcharan (links) en politiek leider Curtis Hofwijks met Ian, onthullen het naambord van het afdelingskantoor aan de Voorstraat in Totness, Coronie. (Foto: PRO)

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) in Coronie heeft zaterdag haar afdelingskantoor geopend aan de Voorstraat 80 te Totness, Coronie. De openingsceremonie werd verricht door voorzitter Gerold Sewcharan, politiek leider Curtis Hofwijks en de 4 jarige Ian, als vertegenwoordiging van de volgende generatie. 

Naast het administreren van de leden en het voeren van campagne, heeft het PRO-gebouw een sociaal maatschappelijke functie. Van hieruit zal de PRO juridische adviezen en allerhande begeleiding bieden aan de bewoners van het district. Daarnaast zullen er ook activiteiten worden ontplooid die bijdragen aan het welzijn en de (educatieve) ontwikkeling van de leefgemeenschap aldaar, zegt de partij.

Tijdens een bijeenkomst zijn de genodigden toegesproken door bestuursleden. Coronie wil ontwikkeling, met name voor wat betreft de economie. Hieraan zal de PRO zich committeren. Dit weekend is onderafdeling Totness geïnstalleerd, onder voorzitterschap van Dennis Wielzen, Pricilla Hoogdorp als secretaris en Arnold Wielzen als penningmeester.

De PRO heeft decentralisatie van beleid als strategisch uitgangspunt. De afdelingen zullen in beginsel naar district worden gevormd op basis van de lokale behoefte. PRO kiest niet enkel voor bestuur op basis van geografische indeling. De partij anticipeert op de vraag van de lokale bevolking. PRO zegt eerst te werken aan de operationele lagen van haar bestuur. Afdelingen zijn een voortvloeisel van de onderafdelingen en worden als laatste geïnstalleerd. De PRO heeft een onderafdeling in Albina en nu ook in Coronie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.