NIMOS onderzoek schelpafgravingen Coppename

In 2012, heeft de toenmalige dc van Coronie, Harrold Sijlbing, aan het NIMOS opdracht gegeven onderzoek te doen naar de gevolgen van de Schelpafgravingen in het Coppenamegebied. Dit onderzoek was nog nooit eerder gepubliceerd. Derhalve een primeur voor onze site. Het onderzoeksrapport dat wij reeds 4 jaar in ons bezit hebben is op grond van een herenakkoord niet eerder gepubliceerd, maar thans impliciet voor publicatie vrijgegeven. Het belang van deze publicatie is dat het aspirant-lid van DNA, Joan Wielzen, heeft aangekondigd zich te zullen inzetten voor de ontwikkeling van het betrokken gebied. Dit rapport biedt de basis voor voortgezet onderzoek ter verwezenlijking van de beoogde meer specifieke doelen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.