Palu snijdt NDP de pas af

De Ware Tijd 28/04/2015 – Naomi Hoever

PARAMARIBO – Bij de ingebruikname van een waterleiding distributienet in Coppename punt coronie waren er zowel sympathisanten van de NDP als Palu in tenue aanwezig. De paarse partij dacht dat de show te stelen, maar de Palu-leden arriveerden ook op de activiteit die volledig met paarse vlaggen bekleed was.

De 83-jarige Alouises Esajas-Kembel is de eerste bewoner in Coppename punt die het stromend water uit haar kraan kreeg. Volgens Anton Paal van de Palu claimt NDP de eer terwijl het een project is die door de Nieuw Front regering is voorbereid. Hij zei dat deze regering het project heeft opgepakt maar dat het reeds was voorbereid door het Nieuw Front.

De bewoners van Coppename punt waren voor de aanleg van het distributienet aangewezen op regenwater.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.